Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Η τελευταία Μαύρη Γάτα

Γεια σας! Με λένε Κασσάνδρα και είμαι μια γάτα με φιλοδοξίες. Ναι, καλά ακούσατε, γιατί, δεν έχει δικαίωμα ένα γατάκι αδέσποτο να έχει φιλοδοξίες;

Η πρώτη μου φιλοδοξία ήταν να γοητεύσω κάποιον και να τον υιοθετήσω. Ξέρετε, δεν είναι πολύ δύσκολο αυτό με εσάς τα δίποδα, λίγο τα γλυκά μου μάτια,λίγο η εβένινη κορμοστασιά μου,βρήκα το θύμα μου. Το θύμα μου όμως για κακή μου τύχη το είχαν καπαρώσει άλλες γάτες πριν από μένα… Φρόντισε πάντως να μου βρει άλλο σπίτι, όπου και περνούσα μέχρι τώρα ευτυχισμένη τις μέρες μου.

Οι καιροί όμως αλλάζουν,και δε μπορώ να μείνω άλλο σε εκείνο το σπίτι. Μου είπαν ότι κινδυνεύω, και δεν εννοώ ότι κινδυνεύω να βρεθώ πάλι στο δρόμο, αλλά να πάθω κακό. Δε μπορώ να σας πω λεπτομέρειες,αλλά αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι έχω μια νέα φιλοδοξία: να γίνω η Τελευταία Μαύρη Γάτα που μένει χωρίς σπίτι. Η γάτα του ομώνυμου βιβλίου δηλαδή τι παραπάνω είχε από μένα; Που ξέρετε, μπορεί να γράψουν και για μένα ένα βιβλίο! Για το βιογραφικό μου: Είμαι έξι μηνών, πλήρως εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη εσωτερικά κι εξωτερικά, με τρόπους, παιχνιδιάρα, αλλά λίγο φοβητσιάρα, βλέπετε δεν έχω περάσει και λίγα… Θα μένω μόνο μέσα στο σπίτι (δε θέλετε όταν θα γίνω μια διασημότητα να με κλέψει κανείς, έτσι δεν είναι; ) και όποιος αποφασίσει να συγκατοικήσει μαζί μου θα πρέπει να με στειρώσει, καθώς είμαι γάτα καριέρας.

Βρίσκομαι στη συμπρωτεύουσα, αλλά αν κάποιος θέλει να κάνει το όνειρό μου πραγματικότητα, γίνομαι και πρωτευουσιάνα. Επίδοξοι συγγραφείς και γατογονείς, τηλεφωνείστε στο 6945061049 για να κλείσετε συνέντευξη μαζί μου.