Τρίτη 5 Μαΐου 2009

H Σταχτούλα και ο Μπλάκυ, γατουλίνια όλο γλύκα και τρέλα!

Ένας κύριος περιμάζεψε από το δρόμο αυτά τα γατάκια και τα προστάτευσε βάζοντάς τα σε ένα χαρτόκουτο μέσα στο υπόστεγο της πολυκατοικίας του με λίγο γάλα,μέχρι να δει τι θα κάνει...Το άλλο πρωϊ πήγε να τα δει και να τα ταϊσει,αλλά με έκπληξη διαπίστωσε ότι...τα γατάκια λείπανε!Μετά άκουσε φωνές μέσα από τον σκουπιδοντενεκέ.Κάποιος "καλός" άνθρωπος τα είχε πετάξει στον κάδο,για να τα μαζέψει το σκουπιδιάρικο... :@(

Το ένα αδερφάκι τους (ήταν τρία) υιοθετήθηκε αμέσως,και αυτές οι δύο φατσούλες φιλοξενούνται για την ώρα από ένα υπέροχο ζευγάρι.Πολύ σύντομα όμως θα πρέπει να βρουν μια μόνιμη αγκαλιά.
Είναι περίπου έξι εβδομάδων,αποπαρασιτωμένα,ορεξάτα,ξέρουν να χρησιμοποιούν την άμμο και τους αρέσουν τα παιχνίδια.Θα δοθούν μόνο σε άτομα που προτίθενται να τους προσφέρουν ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον και με δέσμευση στείρωσης.

Θα δοθούν με χαρτιά υιοθεσίας.Τέλος,θα προτιμούσαμε να υιοθετηθούν μαζί,καθώς είναι πολύ δεμένα,αλλά δεν είναι δεσμευτικό.Ευχαριστούμε!

Νάντια 6944603988
Ντόρα: quatrereines@gmail.com

1 σχόλιο:

mandeson είπε...

Συνονοματούλα, η Σταχτούλα και ο Μπλάκι σε ευχαριστούν πολύ που τους φιλοξενείς και εύχονται σύντομα βρουν όμορφο και ασφαλές σπιτάκι!

Φιλάαααααααααααααακια....