Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Έχετε μια ζεστή γωνιά;

Θέλετε να βοηθήσετε τα ζωάκια που έχουν ανάγκη, αλλά δεν μπορείτε ακόμα να υιοθετήσετε ένα μικρό γατάκι;Ανησυχείτε για την εκπαίδευση ενός μικρού γατιού; Μπορείτε ίσως να βοηθήσετε με φιλοξενία μιας σωστής κυρίας,με τρόπους βασιλικούς!

Η Σίντυ είναι μια γλυκύτατη καθαρόαιμη σιαμέζα γατούλα,16 ετών. Για τα γατίσια δεδομένα είναι πολύ μεγάλη γατούλα .Η κυρία που τη φρόντιζε δυστυχώς έπαθε εγκεφαλικό, και δε μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Η Σίντυ έχει μάθει να ζει σε ήρεμο περιβάλλον, χωρίς άλλα γατάκια. Και ψάχνει ένα ζεστό σπιτικό να την αγκαλιάσει για όσο ακόμα είναι μαζί μας.

Όλα τα έξοδά της παρέχονται, κτηνιατρικά έξοδα, φάρμακα, τροφή…Εσείς θα ξοδέψετε μόνο αγκαλιές και χάδια. Είναι πλήρως εμβολιασμένη, με αιματολογικές εξετάσεις που είναι πεντακάθαρες, στειρωμένη και…κούκλα.

Λοιπόν; Έχετε μια ζεστή αγκαλιά για τη γλυκύτατή μας Σίντυ; Αν ναι, επικοινωνήστε με τη Νότα στο 6972852216.Ευχαριστούμε!

1 σχόλιο:

moukelis είπε...

Βρέθηκε ένα πολύ γατόφιλο σπιτάκι,όπου η Σίντυ μας ζει σαν πραγματική πριγκήπισσα,όπως δηλαδή ακριβώς της αξίζει!Μπράβο Σίντυ και γατογονείς! :@)